Kodėl svarbus prieškambario interjeras?

Kiekvienas savo namuose turi tokią maža erdvę, kuri yra minimaliai naudojama, beveik nepastebima, bet iš ties praktiška. Žinoma, kalba eina apie prieškambarį. Dažnai mes jai skiriame mažiausiai dėmesio, nes praleidžiame ten labai nedaug laiko. Tačiau negalima suklysti, nes būtent prieškambario interjeras sudaro pirmąjį mūsų svečių įspūdį apie mus pačius, mūsų gyvenimo būdą ir požiūrį į jį. Jis pats pirmas suformuoja viziją, kokie yra mūsų namai.
Nenorintiems daug lėšų skirti prieškambario interjerui, patariama tiesiog parinkti  tinkamas spalvas, kurios sukurtų geras emocijas ir vizualiai padidintų erdvę. Specialistai rekomenduoja sienoms, luboms ir grindims parinkti pastelinius atspalvius. Siekiantiems sukurti didybės įspūdį, galima derinti šviesias ir ryškias spalvas. Žinoma, reikia nepamiršti ir madingiausių spalvų, tokių kaip balintos kavos, tamsiai mėlynos ar dramblio kaulo.Prieškambario interjeras Prieškambaris neturėtų būti apkrautas baldais. Tai maža erdvė, kuri turi minimaliai funkcionuoti jūsų namuose. Dažniausiai siūloma statyti vieną spintą, į kurią galima susidėti avalinę ir lauko aprangą. Įdėjus į spintą veidrodžius, jie sudarys didesnės erdvės įspūdį ir suteiks jaukumo. Taip pat nedidelės lentynos, papuoštos jūsų mėgstamomis statulėlėmis ar iš kelionių atsivežtais aksesuarais, primins geriausias akimirkas ir suteiks jaukumo vos peržengus durų slenkstį.
Apšvietimas taip pat yra svarbus kuriant prieškambario interjerą. Kuo ryškesnis, tuo geriau. Nes įėjus į namus norisi daug šviesos, kuri suteiktų saugumo jausmą bei harmoniją. Nepamaišytų ir kilimėliai, kurie sukurtų švarą, didesnės erdvės įspūdį ir neleistų šalti kojom.
Jeigu sunkiai sekasi patiems parinkti tinkamą prieškambario dizainą, galite į pagalbą pasitelkti interjero dizainerius, kurių žinios ir šiuolaikinių tendencijų išmanymas tikrai padės įsirengti tokį būstą, kuriuo džiaugtumėtės ir didžiuotumėtės.

Scroll to Top