Keltuvai invalidams

Keltuvai invalidams – išmanus būdas padėti

Keltuvai invalidams, kitaip vadinami platforminiais keltuvais yra skirti padėti judrumo sutrikimų turintiems žmonėms patekti iš taško A į tašką B. Platforminiai keltuvai yra vertikalūs, jiems pagaminti naudojamos aukščiausios rūšies medžiagos, jie yra kokybiški ir naudingi.
Keltuvai invalidams yra montuojami gyvenamuosiuose namuose, šie liftai yra įmontuoti į šachtas. Keltuvai gali atlikti netgi keletą funkcijų, tai yra, gabenti neįgaliuosius, taip pat žmones, su sutrikusia rega, taip pat ir paprastus, jokių nusiskundimų neturinčius keleivius. Valdymas – patogus ir paprastas, o kelionė tolygi ir maloni.
Taip pat keltuvai invalidams yra ir kitų rūšių. Nuožulnūs keltuvai, dažniausiai montuojami viešose įstaigose: gydymo, mokslo, kultūros. Visur, kur yra laiptų ir kur sunku patekti negalią turinčiam žmogui.
Keltuvai baseinams. Tai tokie keltuvai, kurie yra montuojami vandens turinčiose patalpose. Šių keltuvų neįgaliesiems pagalba, kiekvienas žmogus, turintis judėjimo sutrikimų gali be nieko pagalbos, pats vienas nusileisti į baseiną ir paplaukioti. Tai ne tik maloni, tačiau ir naudinga procedūra kūnui.
Laiptiniai kopikliai – keltuvai, kurių pagalba žmogus, invalido vežimėlyje gali pats vienas, be kitų žmonių pagalbos nusileisti ir vėl pakilti laiptais. Tai iš ties patogu ir paprasta, nevaržo žmogaus veiksmų ir negriauna savigarbos, kadangi nereikia nieko prašyti jo nunešti.
Taip gamintojai yra pagaminę keltuvus, kurie kilnojasi iš vienos vietos į kitą. Toks sprendimas yra labai originalus ir naudingas. Dažniausiai kilnojami keltuvai statomi tokiose vietose, kur reikia keletą kartų persikelti. Taip pat juos turi ir nuosavų namų šeimininkai, norėdami palengvinti sau arba savo šeimos nario gyvenimą, kadangi kilnojimo keltuvo pagalba, neįgalusis gali pasikelti ir nusileisti keliose skirtingose vietose.
Keltuvai – išmanus ir kokybiškas būdas padėti negalią turintiems žmonėms. Aukštas saugumo lygis, gražus ir išskirtinis dizainas, technologijos, taupančios energiją yra tai, kad apibūdina platforminius keltuvus.

Scroll to Top