Granulinių katilų kaina

Granulinių katilų kaina – nuo ko ji priklauso?

Granuliniai katilai – susilaukia vis daugiau vartotojų dėmesio ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Jų pasiūla atsiradusi ganėtinai seniai, o paklausa auga kasdien. Šie katilai yra vienas geriausių ir kokybiškiausių būdų, apšildyti namams.

Granulinių katilų kuras

Granuliniai katilai turi dideles talpas ir yra kūrenami ekologišku, natūraliu kuru – medienos granulėmis. Medienos granulės yra sausesnės už kietą kurą (anglis, malkas), todėl išskiria daugiau šilumos, taip pat dega žymiai ilgiau ir taip suteikia nuolatinį komforto pojūtį. Sudegusios medienos granulės palieka mažiau pelenų. Šis kuras dar yra patrauklus ir tuo, kad jį lengva įpilti į granulinio katilo talpą, taip pat jis yra švarus ir po savęs nepalieka jokių šiukšlių, neteršia katilinės.

Granulinių katilų kaina

Granuliniai katilai yra patogūs, jų talpos didelės, vadinasi kūrenasi ilgai. Tai patrauklus pasiūlymas mėgstantiems keliauti, dažnai išvažiuojantiems ir paliekantiems žiemą namus vienus. Kaip žinia, žiemą nepatartina namų palikti nekūrentų net porai dienų, tačiau granulinių katilų dėka, namus įmanoma palikti vienus net savaitei laiko, kadangi tiek laiko nesudega kuras, esantis katilo talpoje.

Granulinių katilų kaina

Granulinių katilų kaina yra įvairi. Jinai priklauso nuo granulinio katilo rūšies, taip pat jo dydžio ir gamintojų. Granulinių katlų kaina svryuoja nuo 2000 – 5000 eurų. Žinoma, kuo kaina didesnė, tuo daugiau privalumų prekė turi.

Granuliniai katilai – šiuolaikinio žmogaus sprendimas. Pigus, ekonomiškas ir ekologiškas – tai savybės, kurių tikisi kiekvienas žmogus pirkdamas katilą, o būtent granuliniai katilai ir pasižymi šiomis savybėmis.

Scroll to Top