tvoros segmentai

Kada tvoros segmentai yra geriausias pasirinkimas?

Prireikus aptverti teritoriją, bene optimaliausias sprendimas kainos ir patikimumo santykio atžvilgiu yra segmentinės tvoros. Jos yra labai populiarios, nes tvoros segmentai atrodo lengvai, elegantiškai, tokios tvoros yra nebrangios, tačiau ilgaamžės.

Šiomis tvoromis gali būti aptveriamos gyvenamosios valdos, visų įstaigų ir įmonių teritorijos, pramonės infrastruktūros ir kiti objektai.

Tokios tvoros nesunkiai permontuojamos, neužgožia teritorijos vaizdo, neužtamsina kiemo, pro jas matosi sodas ar pastatas, kas gali būti ypač aktualu, pavyzdžiui, švietimo įstaigoms arba sporto aikštynams ir panašiai. Šias tvoras dažniausiai išvystame darželių, teniso kortų, savivaldybių ir valstybės įstaigų teritorijose.

Be abejo, būtent dėl to, kad sudaro atvirumo įspūdį, segmentinės tvoros netinka tiems, kurie vienu iš didžiausių tvoros privalumų, ją rinkdamiesi, laiko kuo didesnį tvoros suteikiamą privatumą ir tikisi, kad ji paslėps namo gyventojus nuo bet kokių pašalinių žvilgsnių.

Tvoros segmentai tiems, kurie nebūna anksčiau apie juos pasidomėję, atrodo ne itin patvarūs, tarsi laikinas sprendimas vietoje tikros tvoros. Iš tiesų yra atvirkščiai – tvoros segmentai yra geras pasirinkimas tuo, kad yra lengvai montuojami, bet kartu ir ilgaamžiai, universalūs, skirtingų parametrų. Šių tvorų segmentai yra nesunkiai komplektuojami su skirtingų išmatavimų vartais. Dabartinėmis technologijomis gaminami tvoros segmentai nerūdija, tad tokioms tvoroms nereikalinga speciali priežiūra.

Populiarūs tvoros segmentai gaminami iš 4, 5 mm diametro vielos strypų, yra 2250 arba 2500 mm ilgio ir nuo 800 iki 2430 mm pločio lakštų. Tačiau pagal kiekvieno individualius pageidavimus galima rasti platų tvorų segmentų pasirinkimą.

Scroll to Top