Betoninių čerpių stogas

Kokią stogo dangą rinktis?

Artėjant vasaros sezonui daugelis žmonių skuba pradėti įvairiausius namų ruošos darbus: keičia langus, duris, dengia stogą. Būtent šiltasis periodas yra pats tinkamiausias namo statyboms, todėl medžiagomis reikia pasirūpinti iš anksto, dar pavasarį. Žmonėms, kurie ruošiasi dengti stogą arba nori keisti senąjį, yra iš ties daug pasiūlymų, tad kurią stogo dangą verta pasirinkti?

Stogo danga

Įvairias statybų medžiagas parduodančios įmonės kiekvienam žmogui gali pasiūlyti iš ties platų asortimentą. Pačios įvairiausios čerpių rūšys, spalvos, formos, išskirtinis dizainas – skirti namo stogui ar fasadui. Asortimentas labai platus: galima rinktis keramines, kitaip vadinamas klinkerines ar betonines čerpes.

Betoninių čerpių stogas

Betoninių čerpių stogas kainos atžvilgiu yra pigesnis nei keraminių, kadangi betoninių čerpių gamyba yra paprastesnė. Kainos priklauso tam pačiam segmentui kaip ir, pavyzdžiui, čerpių imitacijos skaldos, todėl pirkėjas gali orientuotis ir taip lengviau nusipirkti reikiamą produktą. Betoninių čerpių stogas labai patinka klasikos, grubesnio interjero mėgėjams, žmonėms, kurie mėgstą senovę. Tikriausiai pats pagrindinis pliusas, kuriuo pasižymi betoninių čerpių stogas – ilgaamžiškumas. Betoninės čerpės yra labai patvarios, o jas galima naudoti kelis kartus. Privalumas: ateityje, norint vėl keisti čerpių stogą, dengti jį iš naujo, galima naudoti tas pačias čerpes, todėl dengimas tampa daug ekonomiškesnis. Daugiau apie šias čerpes: www.agmeka.lt

Keraminių čerpių stogas

Keraminių čerpių stogas gali būti įvairių formų, keraminės čerpės gaminamos gaubtos, banguotos, žvyninės. Taip pat ir paviršiai būna įvairiausi: matiniai, pusiau blizgūs ir blizgūs. Kiekvienas klientas gali rinktis ir patinkančią spalvą, dažniausiai įmonės siūlo apie 600 skirtingų keraminių čerpių spalvų. Taigi, keraminės čerpės žmones traukia savo nepriekaištinga išvaizda, ilgaamžiškumas, patogus montavimas. Tikriausiai geriausias šių čerpių privalumas – jos atsparios temperatūrų svyravimui: nebijo šalčio ir karščio. Gamintojai siūlo iš ties platų keraminių čerpių pasirinkimą, tad galimybė išsirinkti norimą stogo dangą yra iš ties didelė.

Renkantis stogą, reikia kreiptis į profesionalus, kurie pataria ir padeda išsirinkti spalvą, dizainą ir netgi pasiūlo montavimo ir tvirtinimo darbus. Kokią stogo dangą pasirinkti yra kiekvieno žmogaus individualus reikalas, todėl pasidomėkite stogo dangomis plačiau ir išsirinkite jums labiausiai patinkančią ir tinkančią.

Scroll to Top