Projektavimo paslaugos

Nuo mažens kiekvienas svajojame apie nuosavą būstą, bandome įsivaizduot, kaip jis turėtų atrodyti tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Ir dabar niekas nesikeičia, mes vis galvojame, koks turėtų būti mūsų būstas, kokie langai, durys. Kaip atrodys kiekvieno kambario interjeras, kokio tipo bus namas ir aplinka. Tačiau nusprendę statyti savo išsvajotuosius namus, žinokite, kad neužtenka turėti tik vizijos, bet reikalinga ir profesionalų konsultaciją, norint turėti ne tik gražų, bet ir ekonomišką būstą. Tam į pagalbą dažnai ateina architektai, projektuotojai, kurie gerai nusimano savo darbą ir gali ne tik pakonsultuoti svarbiais klausimais, bet ir sukurti būsto projektą pagal Jūsų pageidavimus.

Nuo modernaus iki klasikinio, didelio ar mažo, ekologiško, taupaus ar prabangaus – kiekvieno kliento išskirtinė vizija gali tapti realybe. Taip pat projektuotojai dažnai pasiūlo ir išskirtinio dizaino nestandartinio tipo namus, kurie gali tapti tikru pasididžiavimu jų šeimininkams. Arba standartinio tipo, žmonių pamėgtus būsto projektus, kurie patikrinti laiko, dėl savo kokybiškumo.

Projektavimo paslaugos šiais laikais išties yra svarbios, nes architektai ne tik suprojektuoja būsto ar pastato dizainą, bet ir kitus, svarbius būstui elementus, pavyzdžiui apšvietimą. Taip pat pasiūlo geriausias apdailos ir statybines medžiagas. Galiausiai suprojektuoja namus taip, lyg jie atrodytų tikri, todėl yra lengva įsivaizduoti, kaip atrodys jau pastatytas namas.

Dažniausiais atliekamos architektų projektavimo paslaugos yra:
— Namo, pastato architektūros projektas, pagal užsakovo norus arba architekto pasiūlymus, jeigu nėra žinomas tikslus variantas;
— Sklypo plano projektas, norint sužinoti, kur tiksliai stovės namas ar pastatas;
—Lauko inžinerinių tinklų projektai;
—Konstrukcijų projektai;
—Vidaus sistemų projektai;
—Interjero dizaino projektai;
—Statybų priežiūra;
—Ir svarbiausias dalykas, be ko neįvyktų statyba, tai statybos leidimo derinimas.
Užsakovui nebūtina pirkti visų šių išvardintų paslaugų, galima pasirinkti jam reikalingą variantą. Pasirinkus paslaugas, architektas dažniausiai atsiunčia ir statybos sąmatą, o po to sekas malonusis statybų procesas.

Scroll to Top