Vidaus durys

Durys, tiek vidaus ar lauko yra gaminamos beveik visuose didžiuosiuose mūsų šalies miestuose. Vidaus durys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ar Panevėžyje. Taip pat gamintojai siūlo įsigyti duris net internetu, kas dabar yra neblogas dalykas, žinant, kad paprastai žmonės neturi daug laiko, o ypač dirbant ir tuo pačiu metu kuriant naujus namus. Dabar daugelis naujakurių bei žmonių, kurie remontuojasi namus turi požiūri, kad viskas kas dabar pardavinėjama rinkoje yra brangu bei neatitinka savo kokybės. O jeigu vieno ar kito populiaresnio gamintojo prekė yra kokybiška, tuomet teks pakloti paskutinius pinigus, kad tik turėtumėte ilgaamžį produktą. Tačiau taip nėra, nebūtina pirkti brangias vidaus duris, juk rinkoje pilna kokybiškų gamintojų, kurie suteikia geras, tvirtas ir ilgaamžias duris, pagal kiekvieno kišenę.

Kiekviename mieste nesvarbu ar vidaus durys Vilniuje ar Šiauliuose, jų kainos gali skirtis tik dėl gamintojų, medžiagų bei pačio kliento noro turėti faneruotas, laminuotas ar masyvias duris, todėl nereikia galvoti, kad jei Vilniuje viskas atrodo brangiau, tai kitame mieste tikrai bus pigiau. Pagalvokite ir apie transportavimo išlaidas.

Paprastai vidaus durys būna laminuotos, faneruotos, tačiau žmonės neretai renkasi laminuotas duris, kadangi jos yra ilgaamžės. Taip pat galima pasirinkti įvairias spalvas, tekstūras, medžio išbraižymus. Faneruotos durys taip pat yra kokybiškos ir populiarios prekės, kurios geidžiamos klientų.
Dabar populiarios yra prancūziškos durys, kurios pagrindiniame kambaryje suteikia modernumo, kartu ir klasikos. Mažoje patalpoje jos suteikia erdvumo jausmą, o tamsiame — šviesos. Tai romantiškas akcentas namuose. Prancūziškos vidaus durys Vilniuje yra lyg langas, kuris skirtas įėjimui ar išėjimui. Jei durų gamintojas naudoja kokybiškas medžiagas, UV spinduliai tikrai nežeis baldų, sienų ar grindų kokybės.

Scroll to Top