Segmentinės tvoros kaina

Segmentinė tvora – populiariausias lietuvių pasirinkimas

Segmentinė tvora – tai tvora, sudaryta iš tam tikro dydžio atskirų segmentų, sujungtų tvirtinimo elementais. Šios tvoros yra universalios, nebrangios, lengvai montuojamos ir lengvai pritaikomos bet kuriai apsaugos reikalaujančiai erdvei – nuosavam sklypui, vaikų žaidimų aikštelei, mašinų stovėjimo aikštelei, visuomeniniams pastatams ir panašiai.

Tvoros segmentai yra 2250 arba 2500 mm ilgio ir nuo 800 iki 2430 mm pločio ir yra pagaminti iš 4 arba 5 mm storio vielos. Šie standūs vielos segmentai yra tvirtinami vienas su kitu ir su specialiais tvoros stulpeliais naudojant specialius cinkuotus arba spalvotus laikiklius.

Segmentine tvora galima apjuosti pačius įvairiausius sklypus, nepriklausomai nuo jų dydžio ir išplanavimo, o segmentinė tvora yra nesunkiai derinama su bet kurio tipo kiemo vartais – mediniais, metaliniais, mechaniniais, automatiniais, atveriamais, sustumiamais.

Segmentinės tvoros vielos tarpusavyje yra virinamos taškiniu būdu, cinkuojamos ir dažomos milteliniu būdu, todėl garantuojama, kad tokia tvora bus ilgaamžė, jos ilgai nereikės perdažyti, o tvoros nepaveiks korozija. Segmentinė tvora, pasak specialistų, tarnauti gali net iki 20 metų.

Segmentinės tvoros kaina nuo 17 iki 26 EUR už kvadratinį metrą. Taigi segmentinė tvora – pigus sklypo apsaugos būdas. Populiariausias jis yra ne tik dėl geros kainos, bet ir dėl greito montavimo, taip pat galimybės derinti bet kokio tipo ir dydžio kiemo vartus.

Dėl paprasto segmentinių tvorų montavimo dažnai tai atlieka patys sklypo savininkai, tačiau rekomenduojama kreiptis į šios srities specialistus, kurie ne tik kokybiškai atliks darbą, bet ir suteiks garantiją.

Taigi visiems norintiems greitai ir pigiai aptverti nuosavą sklypą tikras išsigelbėjimas yra universali, ilgaamžė ir kokybiška segmentinė tvora, prie kurios galima priderinti bet kokio tipo ir dizaino kiemo vartus.

Scroll to Top