Veido kaukės vyrams

Kaip dirbant lauke apsisaugoti nuo gamtos išdaigų?

Darbas lauke žiemą ar vasareą tikriausiai yra pažįstamas daugeliui vyrų. Dirbti tiek šviečiant karštai saulei, tiek spaudžiant speigui tenka dažniausiai statybininkams arba žmonėms, kurie statosi nuosavus namus, sodybas, galbūt padeda įvairius sunkius lauko darbus nudirbti savo draugams ar kolegoms. Bet kuriuo atveju, dirbti lauke yra sunku dėl daugelio priežasčių, viena iš jų – kylantis klausimas ir kartais sunkiai randamas atsakymas: kaip apsaugoti savo veido odą dirbant tokiomis sąlygomis?

Darbas lauke vasarą

Nors lietuviškos vasaros nėra jau tokios karštos, tačiau dirbantys lauke, ypač ant stogo, jas vis tiek pajaučia. Deja, tačiau dažnai laiko darbui pagal lauko sąlygas pasirinkti neišeina, todėl įvairius renovacijos ar statybų darbus tenka dirbti net ir šviečiant kaitriai saulei. Saulė turi įtakos ne tik mūsų plaukams, bet ir odai – ji ne tik rusvai nuspalvina žmogaus odą, bet ir jį degina. Norint apsaugoti savo odą reikia teptis įvairiais apsauginiai kremais ar naudoti kaukes. Veido kaukės vyrams padeda išvengti susiraukšlėjusios odos, naudojant tokią kosmetiką lėčiau sensta veidas.

Darbas lauke žiemą

O kaip pas mus su speigais? Veido kaukės vyrams žiemą taip pat praverčia. Šaltis taip pat kaip ir karštis veidui kenkia. Jis veidą išsausina, todėl be įvairių kosmetinių priemonių apsieiti yra tiesiog neįmanoma. Taip pat įvairios veido kaukės apsaugo veidą nuo šalčio, ne taip jį dirgina, todėl žmogus gali išdirbti lauke žymiai ilgiau.

Taigi, trumpai apibendrainant, galima teigti, kad veido kaukės vyrams yra labai naudingos ir jas būtina naudoti. Žinoma, kaukę reikia rinktis atsakingai ir pagal oro sąlygas. Veido kaukių vyrams pasirinimas tikrai didelis, o gamintojai siūlo šias priemones tiek žiemos, tiek ir vasaros laikotarpiu, įvairių tipų odai. Prieš renkantis veido kaukę patartina pasikonsultuoti su specialistu, kuris išmano kaukių rūšis ir gali rasti patį optimaliausią variantą jūsų odai.

Scroll to Top