virtuves-plautuve

Virtuvės plautuvės: kokią išsirinkti?

Kriauklė virtuvėje neabejotinai yra vienas svarbiausių įrenginių – būtent nuo jos priklauso kasdienis mūsų komfortas šioje patalpoje. Visgi, kai tenka priimti sprendimą, kokią virtuvės plautuvę išsirinkti, tenka susipažinti su itin gausiu jų asortimentu, kuris sukelia dar daugiau abejonių. Tačiau jei vadovausitės šiais pagrindiniais patarimais, protingą sprendimą pavyks priimti kur kas greičiau.
Įvertinkite savo poreikius ir galimybes. Tik suderinę šiuos du aspektus, ilgus metus galėsite džiaugtis savo pasirinkimu. Tad pirmiausia patariama pasirinkti tinkamą kriauklės dydį – jis dažnai priklauso nuo stalviršio, tačiau jei ketinate atlikti kapitalinį remontą, turite kur kas didesnę pasirinkimo laisvę. Tuomet vertėtų pagalvoti apie savo poreikius: pavyzdžiui, jei dažniau tenka plauti didesnį kiekį indų ar tiesiog vertinate komfortą, galite rinktis ir du dubenius turinčias plautuves virtuvei – su jomis visi darbai kriauklėje bus atliekami kur kas paprasčiau.
Atsižvelkite į gamyboje naudojamas medžiagas. Nuo jų priklausys tam tikros kriauklės savybės, todėl pravartu iš anksto susipažinti su skirtingų paviršių privalumais. Granitinės kriauklės išsiskiria gausesne stilių ir spalvų įvairove, puikiai sugeria garsą bei yra itin tvirtos, atsparios įvairiausiems išoriniams veiksniams – karščiui, įbrėžimams, smūgiams ir t.t. Tuo tarpu nerūdijančio plieno plautuvės yra kiek pigesnės, ganėtinai ilgaamžiškos (nepaveikios karščiui, dėmėms) ir paprasčiau prižiūrimos. Kurie privalumai svaresni, priklausys tik nuo Jūsų asmeninių lūkesčių.
Atkreipkite dėmesį į prekinį ženklą. Pasirinkę patikimą, ilgametę patirtį turintį gamintoją, galime tikėtis aukščiausios kokybės ir efektyvių sprendimų – tokios kompanijos įdeda daug darbo ir pastangų, kad pelnytų visuotinį pripažinimą. Pavyzdžiui BLANCO, Vokietijos įmonė yra gavusi daugybę tarptautinių apdovanojimų, bylojančių apie aukštus standartus, unikalų dizainą ir pasiteisinusius sprendimus. Tad logiška, kad BLANCO kriauklės atitiks visus Jūsų poreikius ir nustebins nepriekaištingumu tvirtumu. Tiek šių, tiek kitų patikimų kompanijų plautuves rasite Arsan.lt parduotuvėje.
Taigi apgalvoję visus šiuos aspektus, gerokai susiaurinsite savo paieškas – beliks atsižvelgti į plautuvės dizainą ir kitas smulkesnes detales. Šių įrenginių pasirinkimas itin gausus, tad bet kuriuo atveju pavyks rasti visapusiškai Jus tenkinantį variantą.

Scroll to Top