Irankių dėžė

Geriausios įrankių dėžės pasirinkimas – komfortabiliam darbui

Jeigu savo garaže arba dirbtuvėse turite labai daug įrankių, tačiau neturite jiems tinkamos vietos ir jie erzinančiai migruoja iš vienos vietos į kitą, o kai reikia juos surasti – sunku, tokiu atveju kokybiškos įrankių dėžės Jums yra būtinos. Rinkoje šiuo metu galima rasti labai plačią pasiūlą, tad kiekvienas pagal poreikius ras tai, kas geriausiai atitinka jo galimybes.

Platus įrankių dėžių pasirinkimas skatina įvertinti galimybes bei apsispręsti, kokia reikalinga Jums. Juk kol vienos labiau pritaikytos stalių poreikiams, kitos geriausiai tinka tiems, kurie dirba autoservisuose. Kai pasirinkimas toks platus – kiekvienas ras tai, kas jam tinka labiausiai. O žemiau – aspektai, kuriuos reikia apgalvoti. Suderinkite juos. Jeigu reikia – pasitarkite su konsultantu, ir rasite tokią dėžę, kuri Jums tarnaus ne vieną dešimtį metų. Juk geriau viena brangesnė investicija nei kelios labai pigios.

Susipažinus su įrankių dėžių tipais paieškos bus ne tik sėkmingos, tačiau ir visai malonios!

Klasikinė įrankių dėžė

Klasikinės įrankių dėžės yra universalios, tad jose sėkmingai galima laikyti bet kokius daiktus. Nors kai kurios turi tam tikriems įrankiams specializuotas vietas, tačiau  paliekama vietos ir bendrai, bet kokiems įrankiams, kuriuos planuojate nešiotis. Dažniausiai pagaminamos iš kokybiško plastiko, tad jas kur kas paprasčiau galima transportuoti iš vienos vietos į kitą. Visgi, jos ne tokios tvirtos kaip kad metalinės, tad nelaikykite tokiose darbo vietose, kur ant jų gali užkristi kiti sunkūs daiktai, turėti sąlytį su ugnimi arba panašiai.

Kadangi klasikinė įrankių dėžė dažniausiai skirta transportavimui, yra mobili – atkreipkite dėmesį ir į jos rankeną. Labai svarbu, kad būtų patogu laikyti, paimti.

Standartinė įrankių dėžė

Jeigu betvarkė dėžėje jus labai glumina, tokiu atveju siūlome pasirinkti standartinę įrankių dėžę, kuri dažniausiai suskirstyta minimaliais stalčiukais, tarsi specialiomis vietomis, kur yra laikomi tam tikri įrankiai. Tokiu atveju dėžės dažniausiai parduodamos jau su turiniu. Tiesa, galite rasti ir tuščias, tačiau tuomet reikia plačiau pasidomėti, kokio dydžio ir apskritai, kokius įrankius bus galima laikyti. Standartines dėžes dažniausiai perka vyrai savoms reikmėms. Tie, kurie nedirba statybų, auto remonto arba stalystės sferoje, tačiau nori po ranka turėti visus įrankius, kurie padės atlikti nesudėtingus remonto darbus. Tokios dėžės dažniausiai irgi gaminamos iš plastiko, kad jas būtų galima patogiai transportuoti iš vienos vietos į kitą.

Didelės daiktų laikymo dėžės

Neaišku, ar tikslu jas vadinti dėžėmis, kadangi jos dažniausiai savo dydžiu primena spinteles. Dažniausiai sukomponuotos iš stalčiukų ir tuo pačiu turi ratukus, kurie padeda „dėžėms“ būti transportuojamoms iš vienos vietos į kitą. Taip pat gali turėti stalčius, kuriuose yra bendra vieta skirtingiems įrankiams pagal kiekvieno žmogaus poreikius ir tuo pačiu specializuotus, kurie pritaikyti konkretiems daiktams, įrankiams laikyti.

Metalinės dėžės

Vienos populiariausių, dažnai profesionaliomis pavadinamos įrankių dėžės – puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai dirbate garaže arba bet kokį kitą darbą, kuris reikalauja atsakomybės. Tokiu atveju metalinės įrankių dėžės yra geriausias pasirinkimas, kadangi jos atsparios tiek dužimams, tiek ugniai, galiausiai, įvairiems chemikalams. Jos yra sunkesnės, tačiau taip pat mobilios, gali būti transportuojamos. Sakoma, kad šios įrankių dėžės yra investicija visam gyvenimui, tad nors jos kainuoja ir daugiau, tačiau jas renkasi tie, kurie nori sutaupyti.

Įrankių dėžės padės net ir pačius sudėtingiausius darbus atlikti greitai ir paprastai. Įvertinkite galimybes ir rinkitės kokybę, kurios pasirinkimas rinkoje šiuo metu platus kaip niekada!

Scroll to Top