Teisinės paslaugos

Nesusidorojate su statybos įstatymais – kreipkitės į advokatą

Visiems ateina tas laikas, kai reikia rinktis norimą profesiją. Vieni renkasi tokias specialybes, kuriomis didžiuotųsi jų tėvai, kurios būtų įdomios ir padėtų žmonėms, o gal tiesiog būtų gerai apmokamos. Kad ir kokia specialybė pasirinkta, jos išmanymui reikia skirti laiko. Vieni žinias stengiasi įgyti patys, kiti renkasi tai įgyti universitete ar kitoje aukštojoje mokykloje. Pabaigus universitetą ir jau turint tam tikrą specialybę, galima imtis darbo. Vienas iš variantų – dirbti kitam, o kitas variantas – dirbti pačiam sau.

Darbas su statybomis

Kaip ir buvo minėta prieš tai, darbų yra įvairių, įvairiai apmokamų. Vienas tokių darbų, kuris reikalauja išmanymo ir yra pelningas – darbas su statybomis. Kalbame ne būtinai apie statybininko darbą, bet ir apie darbų rangovo, paskirstytojo, vadovo darbą. Norint pradėti tokį darbą tikrai reikia išmanyti tiek įstatymus, tiek žinoti, apskritai, nuo ko pradėti. Vis dėlto, žinoti visko tikrai neįmanoma, todėl kartais vykdant tam tikrą veiklą reikia kreiptis pagalbos ir į kitų sričių specialistus – advokatus.

Teisinė pagalba statant namus

Teisinė pagalba yra būtina tais atvejais, kai norima pradėti savo verslą, tačiau nežinomi visi įstatymai. Statybų įstatymus, prieš pradedant šios srities darbus, tikrai išmanyti ne tik patartina, bet ir būtina, norint nepatekti į teisėsaugos akiratį. Kokie tai įstatymai gali atsakyti patyręs advokatas. Žinoma, apie juos galima pasiskaityti ir internete, tačiau ten informacija nors ir pateikiama, tačiau nepatyrusiai akiai gali būti visiškai nesuprantama.

Ar jums reikalinga advokato pagalba?

Jeigu nežinote, ar advokato pagalba jums yra reikalinga, gali su juo tiesiog pasikonsultuoti prieš atidarant įmonę ir imantis statybų veiklos. Teisinės paslaugos brangiai nekainuoja, tačiau tokia maža investicija tikrai gali atsipirkti su kaupu. Juk jeigu nesusidorojate su statybos įstatymais, nežinote nuo ko pradėti, kokie tie įstatymai, ko jums reikia verslo pradžiai – pasikonsultuokite su advokatu. Teisinės paslaugos advokato teikiamos labai įvairios. Jis gali ne tik pakonsultuoti, bet ir parengti sutartis, jas nutraukti, sutvarkyti kitus svarbius dokumentus, reikalingus verslo pradžioje ir jau prasidėjus darbams bei jiems pasibaigus.

 

 

Scroll to Top