stilines vonios sienelės - saugus pasirikimas

Stiklinės vonios sienelės – saugus pasirinkimas?

Vonios kambaryje šiuo metu dažniausiai montuojami dušai, kadangi jie užima mažiau vietos, žinoma, puikiai atrodo. Tiesa, pasirinkę vonią žmonės taip pat dažniausiai montuoja stiklines sieneles, kadangi jos padeda išvengti į visas puses purškiančio vandens. Tai ypač aktualu tiems, kurie labai mėgsta maudytis, kuriems buvimas duše tam tikra prasme yra puiki atsipalaidavimo forma, kuri padeda pamiršti rūpesčius ir, žinoma, geriau jaustis.

Stiklinės vonios sienelės yra labai skirtingos, tad nusprendus jas montuoti savo namuose – turite skirti laiko pasirinkimui. Kol vieni džiaugiasi jų kokybe bei funkcionalumu,  tuo tarpu kiti pergyvena, kad namuose augantis vaikas gali susižeisti atsirėmęs į sienelę. Tačiau ar tai įmanoma?

Stiklinės vonios sienelės, kurios yra gaminamos iš grūdinto stiklo, siekia nuo 6 iki 8 mm storio, tačiau užsisakę sieneles pagal Jūsų individualius poreikius galite rinktis storesnes arba plonesnes nei standartas. Visgi, mūsų minėtas intervalas labai dažnai įvardijamas kaip optimaliausias pasirinkimas puikiai atlaikantis atraminius svorius. Tai reiškia, kad jeigu žmogus su savo svoriu atsirems į sieneles – jos tikrai neduš. Žinoma, bet kuriuo atveju tai yra stiklas, tad piktnaudžiauti niekada nėra verta, kadangi jis – trapus. Tiesa, kokybiškas grūdintas stiklas iš esmės yra labai tvirtas, tad tarnauja ilgai, suteikia galimybę žmonėms džiaugtis plačiu funkcionalumu bei saugumu. Lygiai taip pat nereikia baimintis, kad sienelės gali būti žalingos pagaliau vieniems pradėjusiems praustis vaikams. Tikrai ne. Priešingai. Sienelės atlaiko svorį, tad jeigu vaikas mėgins persisverti ar kris – jos apsaugos jį, mažasis neiškris per vonios kraštą. Žinoma, siekiant funkcionalumo reikia rinktis gerus meistrus, kurie pagamins tikrai kokybiškas sieneles.

Žinoma, kad nesaugant gali nutikti daug baisių dalykų namuose, tačiau investuodami į papildomas apsaugas galite jaustis visiškai ramus, kad jos atsipirks ir namai, tiksliau vonios patalpa šiuo atveju, puikiai atliks jai paskirtą funkciją ir tuo pačiu leis saugiai jaustis, negalvoti apie nelaimes, nes potencialo joms nutikti paprasčiausiai nebus.

Scroll to Top