sodo baldai

Lauko baldų tendencijos 2019-iesiems

Artėjant vasariškiems orams, vis dažniau pagalvojame apie tai, kaip šiais metais atnaujinsime kiemą ar terasą. Norisi, jog namų eksterjeras būtų žavus ir stilingas, todėl kaip ir puoselėjant interjerą, vertėtų pasidomėti vyraujančiomis tendencijomis ir dizainerių įžvalgomis – kokie lauko baldai bus madingi 2019-aisiais metais?

Pirmiausia – komfortas

Tam, kad poilsis lauke iš tiesų keltų tik malonias emocijas, svarbu pasirūpinti asmeniniu komfortu: tai akcentuojama jau ne vienerius metus, todėl ir šiemet nesuklysite pirmenybę teikdami patogumui. Siekiant užtikrinti kokybę, didžioji dalis lauko baldų yra pagaminti iš tvirtų ir kietų medžiagų, tačiau jei pasirūpinsite stilingomis ir minkštomis pagalvėlėmis, apie kietą paviršių galėsite visiškai pamiršti. Rinkitės tuos baldus, kurie Jums asocijuojasi su komfortu ir atpalaiduojančiu poilsiu – taip niekuomet nesigailėsite dėl savo sprendimų.

Medžiagų miksas

Metalas ir gamtos atspindžiai, šiuolaikiškas ir klasikinis stilius, minkšti audiniai ir tvirtas rotangas – tai tik keli deriniai, kurie šiais metais bus ypač sveikintini. Nors kai kurie variantai tarpusavyje atrodo nesuderinami, išbandę tokias idėjas pastebėsite, jog eksterjeras tapo išskirtinis ir gyvybingas. Kitaip tariant – šiais metais turite progą eksperimentuoti ir išbandyti pačius netikėčiausius stilistinius derinius!

Spalvų žaismas

Spalvinga terasa ar sodas šiais metais bus kone pati ryškiausia tendencija – jei iki šiol vengėte drąsesnių atspalvių, dabar pats metas sulaužyti stereotipus ir juos išbandyti! Yra daugybė būdų, kaip įtraukti ryškias spalvas į eksterjerą: jei į tokią idėją žiūrite nedrąsiai, galite pradėti nuo smulkesnių baldų ar dekoracijų. Ryškesnė pagalvėlė, pufas ar lauko stalas nesunkiai pritaps Jūsų puoselėjamoje aplinkoje ir suteiks jai daugiau žaismingo žavesio.

Minimalistinės idėjos

Tarsi priešprieša prieš tai minėtoms idėjoms, savo populiarumo nepraras ir nesenstantis minimalizmas, propaguojantis paprastus siluetus, funkcines medžiagas ir prislopintas spalvų paletes. Jei nemėgstate drąsių sprendimų ir pritariate minčiai, jog mažiau reiškia daugiau, nesuklysite pasitelkę šią stilistiką ir savo namų kieme ar terasoje.

Arčiau gamtos

Šiuo metu natūralumas daugelyje sričių išgyvena savo aukso amžių, todėl nieko stebėtino, kad jis sutinkamas ir tarp eksterjero tendencijų. Jei norite sukurti stilingą aplinką, nesuklysite pasirinkę natūralumu spinduliuojančius (pavyzdžiui, medinius) paviršius ar gamtos spalvas – tokios idėjos padės išsaugoti harmoniją ir neišsiskirs bendroje kiemo aplinkoje. Galite būti tikri: toks eksterjeras leis atsipalaiduoti ir pamiršti bet kokius rūpesčius. Gamtos tematiką atitinkančius lauko baldus apžiūrėti ir įsigyti galite paspaudę šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/sodo_baldai/lauko_baldai.

Aukšta kokybė

Ilgaamžės konstrukcijos ir daug priežiūros nereikalaujantys sprendimai visais laikais buvo siekiamybė, tačiau dabar ypatingai galime pasidžiaugti pagausėjusiu aukštos kokybės lauko baldų asortimentu. Žinoma, perkant juos keleriems metams į priekį, norisi investuoti į nesenstantį, kai kuriais atvejais „saugesnį“ dizainą, tačiau jų kokybė bet kokiu atveju neturėtų užgožti stiliaus – jei paieškoms paskirsite daugiau laiko, nesunkiai atrasite Jus tenkinančius kompromisus. Platų lauko baldų asortimentą pateikia interneto parduotuvė Pigu.lt.

Visos šios laukų baldų tendencijos lengvai įgyvendinamos, todėl nusprendę jas pasitelkti, nesunkiai sukursite stilingą aplinką. Tačiau nepamirškite, jog galutinis rezultatas pirmiausia turi patikti Jums patiems – šiltasis sezonas nesitęsia labai ilgai, todėl turėtumėte pasistengti, kad juo galėtumėte mėgautis visapusiškai!

Scroll to Top