Baltyminiai kokteiliai

Intensyviai sportuojantiems: kur susidėti maisto papildus namuose?

Namų interjeras yra svarbus kiekvienam įsirenginėjančiam namus. Jį planuojant būtina apgalvoti įvairius dalykus, nuo kištukų rozetėms iki spintelių tokiems dalykams, kaip maisto papildai. Tikrai ne paslaptis, kad maisto papildai papildo žmogaus organizmą reikiamomis maistinėmis medžiagomis, o jų internetinėse sporto papildų parduotuvėse galima rasti išties nemažai. Tad, kaip patogiau namuose susidėti maisto papildus?

Spintelė maisto papildams

Tikriausiai kiekvienas sportuojantis žmogus žino, kad maisto papildai užima išties nemažai vietos. O pagalvokite, jeigu namuose sportuoja net ne vienas, o porą žmonių? Jeigu tie žmonės yra abiejų, vyriškos ir moteriškos, lyčių, vadinasi jiems reikės skirtingų maisto papildų ir vitaminų. Spintelė maisto papildams turi būti:

  • Tamsi. Maisto papildai dažnai būna sudėti į neperšviečiamas dėžutes, kurios privalo būti laikomos normalioje kambario temperatūroje. Jeigu dėžutė yra peršviečiama ir matosi maisto papildai, geriau ją laikyti taip pat tamsoje, jokiu būdu ne ant saulės spindulių. Todėl norint, kad sporto papildai būtų kokybiški ir maistingi, pasirūpinkite, kad spintelė būtų tamsi, uždaroma durimis.
  • Didelė. Ar žinote, kad baltyminiai kokteiliai yra vieni iš tų maisto papildų, kurie užima išties daug vietos? Žinoma, žiūrint kokius pirksite ir kiek kilogramų. Tačiau tikrai faktas, kad būtent baltyminiai kokteiliai yra vieni iš tų baltymų, kuriuos labiausiai apsimoka pirkti dideliais kiekiais, nes jie išnaudojami išties greitai. Dėl šios priežasties spintelė papildams susidėti turi būti didelė, kad joje tilptų ne tik baltyminiai kokteiliai, bet ir vitaminai, glutaminas, citrulinas, kreatinas ar visi kiti žmogui reikalingi maisto papildai.
  • Stilinga. Net jeigu ir renkatės spintelę susidėti maisto papildams, rinkitės ją stilingą ir derančią prie visų namų interjero. Viena iš idėjų – spintelė gali būti integruota tiesiog virtuvėje, prie maisto produktų spintelių. Tokiu būdu ji neišsiskirtų iš aplinkos, tačiau būtų patogi ir sandari susidėti reikalingus sporto papildus. Kita vertus, net ir nustoję vartoti maisto papildus spintelę ateityje galėtumėte panaudoti susidėti įvairiems maisto produktams, kruopoms ar tam, kam norėtumėte.

Rinkitės spintelės spalvą, aukštį ir net medžiagą pagal bendrą erdvės interjerą. Taip palaikysite vientisumą, o maisto papildai turės savo vietą namuose, nesimėtys sandėliuke ir atrodys tvarkingai.

Scroll to Top