Smulkmenos, kurias reikia žinoti apie auto stiklų remontą

Suskilęs automobilio stiklas reikalauja dėmesio. Tai yra visiškai natūralu. Ir to dėmesio jam skirti būtina, kadangi tik kokybiškas stiklas garantuos, kad matomumas bus geras. Tuo pačiu suskaldytas stiklas pažeidžia KET, tad anksčiau arba vėliau gausite baudą, kurią Jums teks sumokėti.

Kreipkitės į meistrus, kurie pasirūpins, kad gedimai būtų pašalinti greitai ir pigiai, pagal kiekvieno poreikius. Tuo pačiu mes nurodysime pagrindinę info, kurią reikia žinoti apie stiklų keitimo paslaugas.

Pirmiausia siūlome nepamiršti, kad būtina kreiptis į meistrus, kurie teikia stiklų remonto paslaugas. Savarankiškai to sutvarkyti nepavyks, juolab, dažniausiai bandant padaroma dar daugiau gedimų, kurie galiausiai kur kas daugiau kainuoja.

Taip pat reikia įvertinti tai, kad stiklų remontas galimas labai skirtingais etapais. Vienu atveju labai puikiai užtenka poliravimo paslaugų, kitu atveju dažniausiai reikalingas visiškas stiklo keitimas. Geriausia dėl konkrečių paslaugų pasirinkimo bendradarbiauti su meistrais, kurie pasiūlys, kuris variantas labiausiai tinka Jūsų atveju.

Taip pat svarbu transporto priemonei montuoti tokius stiklus, kurie pritaikyti būtent Jūsų tinkamam auto modeliui. Pasirinkdami ne tokį, kuris nedera – galima padaryti dar daugiau gedimų. To išvengti galima paprastai – tiesiog pasitarus su meistru.

Galvojant apie remonto paslaugas taip pat siūlome paskubėti, kadangi kol laukiate – gedimai darosi vis didesni. Galiausiai mikro įtrūkimai gali virsti labai dideliais ir jų tvarkymas kainuos kur kas daugiau nei kad tik mini korekcija. Dar blogiau, kai galiausiai tenka vietoje mini tvarkymo visiškai keisti stiklus.

Daugiau info apie stiklų remontą rasite čia: www.stiklu-ekspertai.lt/automobiliu-stiklu-keitimas-remontas-klaipedoje

Scroll to Top