Skalbimo mašinos skalbykloje

Dažniausi skalbimo mašinos gedimai

Sugedusi skalbimo mašina šiais laikais yra tikras iššūkis, kadangi gyventi be jos – beveik neįmanoma. Sveika siela yra tik sveikame kūne, o jis – pačiuose švariausiuose drabužiuose.

Tiesa, sugedusi įranga nėra labai baisus dalykas, kadangi šiais laikais remonto kainos yra prieinamos daugeliui, juolab, skalbimo mašinų taisymas atliekamas labai greitai. O tai – puiku, nes sutaupoma daug laiko ir galima greičiau grįžti į įprastas kasdienybės vėžes.

Profesionalus skalbyklių taisymas

Žinoma, jeigu nenorite, kad remontas būtų reikalingas – skirkite dėmesio skalbyklei. Žinodami dažniausius gedimus – kur kas paprasčiau susitvarkysite su galimomis pasekmėmis ir tuo pačiu meistro paslaugos Jums nebus reikalingos.

Tiesa, remonto kainos – įvairios, tačiau Salvata – pačios geriausios. Meistrai pasirūpins skalbimo mašina nepriklausomai nuo to, kokio ji gamintojo: Electrolux, Samsung, Miele, Ardo, Siemens, Bosch ir kt. Paslaugos teikiamos Vilniuje ir miesto rajone. Siūlomos tiek automatinių, tiek pramoninių skalbyklių tvarkymo paslaugos, kurios atliekamos atvykus į namus arba atvežus techniką į centrą.

Gedimai, kurių galima išvengti

Nepriklausomai nuo to, kada sugedo skalbyklė: darbo dienomis ar problema kankina savaitgaliais – siūlome kreiptis į meistrus. Tiesa, žinodami, kokie gedimai yra patys dažniausia – kur kas paprasčiau apsaugosite savo skalbyklę.

  • Labai dažna problema yra būgno kalkėjimas. To išvengti galima paprasčiausiai įsigijus tinkamas priemones, kurios pasirūpins, kad kalkės nesugadintų Jūsų skalbimo mašinos.
  • Taip pat dažnai “kankina” ir elektronikos gedimai. Taip jau yra, kad kuo daugiau elektronikos – tuo dažniau ji genda. Nuo šių gedimų dažniausiai nėra ”vaistų”. Svarbiausia kreiptis į meistrus, kai tik jis atsirado.
  • Taip pat dažna problema yra variklių gedimas, kuris atsiranda tokiu atveju, kai skalbyklė naudojama per daug dažnai ir intensyviai. Nepamirškite, kad įrangai reikia taip pat pasiilsėti, tad neduokite jai per didelio krūvio.
  • Jeigu sugedo termostatas – tokiu atveju siūlome kuo skubiau kreiptis į meistrus, kadangi bus labai sunku naudotis skalbykle, kai ji netinkamai reguliuoja temperatūrą.

Kuo daugiau žinosite – tuo tikresnis galite būti, kad gedimai bus laikini ir daugeliu atveju pavyks jų išvengti apskritai. Patogu? Tikrai taip, tad skirkite dėmesio skalbyklei ir mėgaukitės jos funkcionalumu.

Scroll to Top