Dokumentų vertimas su notaro patvirtinimu

Reikalingas statybų dokumentų vertimas? Kreipkitės į vertėjus

Kiekvienas žmogus, susidūręs su statybų leidimais, žino, kad taip, kaip yra svarbu pastatyti gerą ir tvirtą namo pamatą bei patį namą, lygiai taip pat svarbu pateikti tinkamus statybų dokumentų vertimus. Statybų dokumentų vertimai turi būti atlikti profesionalų, kadangi tai svarbūs tekstai su savitu stiliumi, kalba ir terminija.

Statybų dokumentų vertimai

Statybų dokumentų vertimai yra labai specifiniai, reikalaujantys tam tikrų žinių, stiliaus ir net terminijos išmanymo. Išmanyti statybų dokumentų vertimus gali tikrai ne eilinis žmogus, todėl su šiais vertimais dažniausiai vertimų biurams pagelbėja statybos inžinerijos arba panašaus pobūdžio darbą dirbantys žmonės. Šie žmonės turi turėti aukštąjį išsilavinimą, kadangi vertimai nėra paprasta užduotis, o ir statybų dokumentų išmanymas reikalauja pasirengimo ir žinių šioje srityje.

Kokie statybų dokumentai yra verčiami?

Vertėjai verčia labai įvairius statybų dokumentus. Tai gali būti:

  • Įvairūs statybų paslaugų aprašai;
  • Statybų sutartys, statybų reglamentai;
  • Statybų sertifikatai ir pažymėjimai;
  • Statybų dokumentai, kurie skirti viešiesiems konkursams;
  • Drenažo, elektros, vandentiekio ar kiti panašūs dokumentai;
  • Ir kita.

Statybų dokumentai gali būti verčiami į įvairias kalbas. Į kokią kalbą ir kokios reikalingas vertimas reikia prieš užsakant vertėjo paslaugas jam parašyti, ar jis gebės tai atlikti sklandžiai ir nekils jokių problemų su tokiais statybų dokumentų vertimai. Tokiu atveju, žinoma, geriausia yra kreiptis į vertimų biurus, kurie turi šioje srityje dirbančius profesionalus.

Dokumentų vertimas su notaro patvirtinimu

Ne vienas vertimų biuras gali pasiūlyti dokumentų vertimus su notaro patvirtinimu. Kaip tai atrodo? Dokumentų vertimai su notaro patvirtinimu verčiami labai atidžiai ir kruopščiai, o kai jie pabaigiami versti tada siunčiami notarui, kuris patvirtina dokumentą ir šis įsigalioja. Dokumentų vertimas su notaro patvirtinimu yra labai patogus ir greitas būdas norint gauti reikiamus ir teisingai išverstus tekstus.

Kreipkitės į vertėjus, jeigu reikia ne tik statybos, bet ir kitokių dokumentų vertimų. Vertėjai gerai atlieka savo darbą, todėl būkite tikri, kad dokumentai bus išversti taip, kaip ir privalo būti.

Scroll to Top