Pabėgimo kambarys

Pabėgimo kambariai – žmones pakeri ir interjeras

Pabėgimo kambariai – populiari pramoga Lietuvoje, kurią mėgsta daugelis žmonių dėl to, nes juose reikia lavinti smegenis, logiškai galvoti. Šio tipo kambariai nukelia dalyvius į kažkokią realiją, iš kurios jie turi ištrūkti.

Kas yra pabėgimo kambariai?

Pabėgimo kambariai tai kambariai, iš kurių reikia pasprukti visai komandai kartu. Kaip galima ištrūkti? Ištrūkti galima tik įveikus visas kambaryje esančias iš anksto paruoštas užduotis. Tos užduotys dažniausiai būna vienos su kitomis susijusios, padedančios įminti mįslę, rasti durų kodą ar raktą ir atsirakinti pagrindines pabėgimo kambario duris bei išsilaisvinti.

Pabėgimo kambarių interjeras

Vienas iš dalykų, kuris labiausiai pakeri žmones pabėgimo kambaryje – interjeras ir bendra atmosfera. Labai svarbu, kad pabėgimo kambarys leistų žmonėms įsijausti į jų vaidmenį ir nukeltų tarsi į filmą, kuriame jie yra aktoriai, ar kompiuterinį žaidimą, kuriame jie yra žaidėjai. Kokie pabėgimo kambarių interjerai būna?

Pabėgimo kambarių interjerų būna labai įvairių. Kodėl svarbu interjeru pasirūpinti tobulai? Ogi tam, kad žmonės, uždaryti pabėgimo kambaryje, jaustų įtampą, baimę ar laimę ir jiems būtų įdomu, taip pat sunkiau logiškai mąstyti ir ištrūkti iš kambario.

  1. Pabėgimo kambariai, nukeliantys į praeitį. Tai gali būti tokio tipo kambariai, kaip faraono kapavietė ar net Vilniaus atominės elektrinė.
  2. Siaubo pabėgimo kambariai. Tokio tipo kambariai gali patikti siaubo filmų mėgėjams, kurie patys kada nors svajojo pajausti baimę, kai yra uždaryti kažkokioje patalpoje.
  3. Erotikos pabėgimo kambariai. Erotikos elementų perpildyti kambariai tikrai patiks jos gerbėjams. Tokius kambarius renkasi mergvakarių ir bernvakarių dalyviai, kai nors kartą gali nusimesti „kuklumo“ šydą ir žvilgtelėti, kas gi yra tame erotikos kambaryje.

Tai tikrai ne vieninteliai pabėgimo kambariai, kurie yra Lietuvoje. Pasidairę internete rasite pabėgimo kambarių susijusių su detektyvais, apleistų patalpų kambarių, rūsių ar pabėgimo kambarių, kurie padaryti kaip kažkokia konkreti vieta, pavyzdžiui, traukinių stotis.

Jeigu nusprendėte išbandyti pabėgimo kambarį kaip pramogą – rinkitės jums labiausiai tinkantį ir patinkantį pagal pomėgius. Daugiau informacijos apie pabėgimo kambarius ir apskritai pabėgimo kambarių pasirinkimą rasite šioje svetainėje: https://www.coderoom.lt/lt/kambariai

 

Scroll to Top