Krovininio mikroautobuso nuoma

Krovininio mikroautobuso nuoma – ką naudinga žinoti

Prireikė persikelti iš dabartinio biuro patalpų į erdvesnes komercinės paskirties patalpas? Tačiau jūs neturite tam tinkamo transporto? Daiktų, kuriuos jums reikės transportuoti bus daugybė, todėl jūs nenorite kreiptis į perkraustymo paslaugų teikėjus, nes manote, kad pastaruoju atveju neišvengtumėte didžiulių išlaidų? Tokiu atveju galite pasinaudoti krovininio mikroautobuso nuoma, kreipiantis į transporto priemonių nuomos paslaugų teikėjus.

Kokia yra krovininio mikroautobuso nuomos kaina

Krovininio mikroautobuso nuomos kaina labai tiesiogiai priklauso nuo konkretaus pasirinkto modelio, mikroautobuso gamybos metų ir kitų individualių veiksnių. Kainai tiesioginės įtakos turi ir pasirenkamas nuomos terminas, t.y. parų skaičius. Kuo ilgesniam laikui nuomositės mikroautobusą, tuo pigiau atsieis vienos paros nuoma. Tačiau jei mikroautobuso jums reikia vos vienai parai, tuomet galite orientuotis į apytiksliai 45-50 eurų kainą už parą.

Taigi, jei jūs planuojate persikraustyti patys (t.y. savo ir/ar savo kolegų pagalba), pasirinkus krovininio mikroautobuso nuomos paslaugas galėsite gerokai daugiau sutaupyti, nes tuomet jums tereikės sumokėti už mikroautobuso nuomą vienai ar kelioms paroms (atsižvelgiant į tai per kiek laiko esate numatę persikelti į naujas komercines patalpas).

Kokio dydžio yra mikroautobuso užstatas

Tai priklauso nuo pasirenkamo mikroautobuso, tačiau yra įprasta, kad krovininio mikroautobuso užstatas būna lygus KASKO frančizės dydžiui. O tai reiškia, kad užstatas gali būti ir 300 eurų. Tačiau ši suma jūsų tikrai neturėtų išgąsdinti. Nepamirškite, kad užstatas yra grąžinamas tuomet, kai jūs nuomos pabaigoje sugrąžinate nepažeistą transporto priemonę. Tai reiškia, kad pinigus jūs atgausite ir tai neturėtų būti vertinama kaip papildomos išlaidos.

Kokios yra mikroautobuso nuomos sąlygos

Šis klausimas yra labai dažnas, tačiau jis taip pat yra ir labai abstraktus. Jei norite sužinoti, kokios yra krovininio mikroautobuso nuomos sąlygos, visų pirma jūs turėtumėte pasirinkti šių paslaugų teikėjus. Kai tai padarysite, apsilankykite jų internetiniame tinklalapyje ir skyrę šiek tiek daugiau laiko įsigilinkite į šių paslaugų sąlygas bei transporto priemonių nuomos paslaugų teikėjų keliamus reikalavimus.

Pavyzdžiui, turite žinoti, kad šių paslaugų teikėjai savo klientams taiko 500 km ridos, įveikiamos per vieną parą, apribojimą. Tai reiškia, kad jei vartotojas per parą viršija šią nustatytą ribą, kiekvienas papildomas nuvažiuotas kilometras yra apmokestinamas papildomai ir dėl to padidėja nuomos kaina. Taip pat, jei krovininis mikroautobusas yra jums perduodamas su pilnu degalų baku, nuomos termino pabaigoje jūs privalote pilnai pripildyti kuro baką, antraip teks sumokėti ne tik už kuro bako pripildymą, tačiau padengti ir kitus mokesčius, atsirandančius dėl sutarties sąlygų nesilaikymo. Ir tai tikrai nėra vienintelės ir svarbiausios sąlygos, kurias taiko šių paslaugų teikėjai, todėl prieš pasirinkdami bendrovę, įsigilinkite į jos sąlygas.

Daugiau informacijos apie transporto nuomą https://smartrent.lt

Scroll to Top