Kaip statyti segmentinę tvorą

Kaip statyti segmentinę tvorą?

Vertinantiems funkcionalumą segmentinės tvoros yra geras sprendimas. Tvoros segmentus montuoti labai paprasta, nes jiems nereikia įtempimo. Ta pati dalis lengvai sujungiama su betonine kolona ant žemės, todėl greitai ir lengvai užtversite tvorą. Tai gana pigi, bet tvirta ir patikima tvora. Segmentinės tvoros, pagamintos iš kokybiškų medžiagų, gali būti naudojamos ne vienerius metus, nes reikiama danga padengti segmentai yra atsparūs korozijai. Segmentuota tvora šios teritorijos neuždengs, todėl aptvertas sklypas išliks šviesus. Tinka ne tik būsto sklypams, bet ir aptvertoms viešosioms erdvėms-vaikų žaidimų aikštelėms, sporto aikštynams, parkams ir kitoms teritorijoms. Jei esate praktiškas ir vertinate jos savybes, rinkitės būtent šias tvoras.

Tvoros tvirtumas ir teisinga konstrukcija priklauso ne tik nuo pačios tvoros kokybės, bet ir nuo jos įrengimo. Ką reikia žinoti montuojant tvorą? Kokio gylio turėtų būti tvora?

Duobės gylis žemėje nustatomas pagal užšalimo gylį

Mūsų Europos regione jo diapazonas gali būti nuo 0,8 m iki daugiau nei 1,4 m. Pamatai, esantys giliau nei užšalimo gylio riba, užtikrina, kad mūsų tvoros nepaveiks žemės judėjimas, susijęs su užšalimu. Cinkuotos ir dažytos segmentinės tvoros plačiai naudojamos, nes galima parinkti norimą spalvą, derinti ją prie vyraujančios aplinkos ar statinių fasadų. Siūlome įvairiausių spalvų pagal jūsų poreikius iš RAL spalvų paletės.

Tvora tvirtinama prie stulpo specialiais spaustukais

Gnybtas gali būti naudojamas centrinio kampo ir galinės dalies montavimui. Tvirtinimo kaina 0,99 euro. Gnybtų skaičius priklauso nuo segmento aukščio. Norint prijungti populiariausią 1530 mm aukščio sekciją prie kolonos, reikia trijų spaustukų.

Šiuos segmentus taip pat galima montuoti su nerūdijančio plieno kabliukais su fiksavimo veržlėmis. Šio tvirtinimo būdo privalumas yra tas, kad segmentuotą tvorą nėra lengva išardyti. Šis tvoros įrengimo būdas yra sudėtingesnis ir brangesnis. Tvirtinimo detalių kainos nurodytos tvoros komponentų puslapyje.

Segmentinė tvora yra pigi, graži ir pakankamai tvirta metalinės tvoros versija

Iš anksto paruoštos tvoros klientui pristatomos tiksliai supylus kolonėles, todėl tokiai tvorai sukonstruoti nereikia daug laiko. Naudoja cinkuotas, kokybiškas itališkos arba olandiškos gamybos detales, kurios gali būti dažytos ir padengtos PVC danga papildomai apsaugai nuo korozijos. Segmentinė tvora gaminama iš standartinių plokščių, 4mm arba 5mm storio vielos strypo taškinio suvirinimo, o stulpai gali būti stačiakampiai (40x60mm ir 60x60mm). Galime pasiūlyti įvairaus aukščio segmentus – nuo 1 m 00 cm iki 2 m 30 cm.

2D 3D ir tvoros-tokio tipo tvoros segmentai yra labai tvirti ir ilgaamžiai

2D tvoros-tokio tipo tvoros segmentai yra labai tvirti ir ilgaamžiai, nes yra pagaminti iš storesnės vielos nei tradiciniai tvoros segmentai-nesideformuos ir sunkiai sulankstomi. Todėl tokia tvora labai tinka pramoninių pastatų, sporto aikštynų ar gyvenamųjų namų fiksavimui. 2D metalinės vielos plokštė pagaminta iš 5 mm vertikalios ir dvigubo skersmens 6 mm horizontalios cinkuotos vielos, kito tipo 2D linijos segmentas – iš 6 mm vertikalios ir dvigubo 8 mm skersmens horizontalios cinkuotos vielos. Kainos nuo 9,5 €/m. 3D tvoros segmentai gali būti naudojamas praktiškai visų rūšių teritorijų aptvėrimams. Tai suvirintas 5 arba 4 mm vielos storio tvoros segmentas, kurio ilgis – 2500 mm, aukštis – nuo 1030 iki 2430 mm. Kiekvienas jų, priklausomai nuo aukščio, yra sutvirtintas tam tikru standumo briaunų skaičiumi. Akučių išmatavimai – 50 mm horizontali ir 200 mm vertikali. Tvoros segmentai tvirtinami prie 60×40 mm profilio stulpų.

Scroll to Top