Moduliniai nameliai jaukiam gyvenimui

Modulinių namelių pavadinimą šiomis dienomis tenka išgirsti vis dažniau, bet tai nestebina, nes jų funkcionalumas, tvirtumas, universalumas, greita statyba bei racionali kaina sužavi ne vieną.

„Pasakų namelis“ – jaukiam šeimos gyvenimui

Modulinius gyvenamuosius namus galite išgirsti vadinant ir „pasakų nameliais“. Toks apibūdinimas tikrai ne iš piršto laužtas, nes per neįtikėtinai trumpą laiką pastatomi bei įrengiami gyvenamieji moduliniai nameliai išties yra žavūs bei spinduliuojantys jaukumą. Jeigu norite greitai ir už racionalią kainą pasistatyti bei įsirengti savo svajonių namus, modulinis namelis gali būti Jūsų svajonės išsipildymu. Aukštos ekonominės klasės statinys gali būti ir itin erdvus, ir mažytis. Moduliai įgalina galimybę pastatyti įvairaus dizaino gyvenamuosius namelius, todėl kiekvieno norai ir poreikiai gali būti realizuoti. Pažymėtina, kad gyvenamieji moduliniai nameliai, atsižvelgiant į Jūsų norus bei pageidavimus, gali būti suprojektuojami, numatant elektros instaliacijos, vandentiekio bei kanalizacijos sprendimus, apdailos darbus ir t. t.

Kokiomis savybėmis pasižymi gyvenamieji moduliniai nameliai?

Paprastumas – viena iš savybių, kuriomis pasižymi moduliniai gyvenamieji nameliai. Šie nameliai yra sukurti patogiam gyvenimui ir idealiai tinka žmonėms, kurie nori estetiškai patrauklaus, funkcionalaus bei kompaktiško būsto. Svarbu paminėti, kad moduliniai nameliai, augant Jūsų poreikiams, taip gali augti. Kitaip tariant, visiškai pastatytas modulinis namelis, atsižvelgiant į Jūsų poreikius, gali būti lengvai keičiamas jį padidinant arba sumažinant. Statinio didinimo bei mažinimo darbai yra atliekami, pridėjus naujus arba išėmus statinyje esančius modulius. Moduliniai nameliai, kaip jau buvo minėta, taip pat pasižymi ilgu tarnavimo laiku, tvirtumu, praktiškumu bei greitu statybos ir įrengimo procesu. Tokie gyvenamieji nameliai yra ekologiškas bei gamtą tausojantis, tvarus sprendimas. Atkreipkite dėmesį į tai, kad moduliniai nameliai, priešingai nei įprasti gyvenamieji namai, gali būti iš karto suprojektuoti, numatant reikalingas sistemas, interjero sprendimus ir net baldus.

Ar gyvenamųjų modulinių namelių statyba yra brangi?

Pastatyti modulinį gyvenamąjį namą yra ženkliai pigiau nei pastatyti įprastą namą. Modulinių namelių kaina prasideda nuo nuo 10000,00 Eur. Kaina priklauso nuo namelio dydžio bei įvairių projekto sprendimų.

Scroll to Top