Kada skinti apynius?

Kada skinti apynius?

Sodininkystę bei daržininkystę vystantys asmenys susiduria su ypač įvairiais klausimais. Svarbu į juos žinoti atsakymus, tik tokiu atveju bus galima tikėtis pačių geriausių rezultatų. Ne paslaptis ir tai, kad dauguma žmonių augina tam tikrus augalus ir vienas svarbiausių bei rūpimiausių klausimų skamba taip: kada yra geriausias metas nuimti derlių?  Belieka tik pridurti, kad apyniai – taip pat ne išimtis. Taigi, pirmiausia atsakysime į klausimą, dėl kokių priežasčių yra verta auginti apynius, o vėliau pasidalinsime svarbia informacija, kada reikėtų juos nuskinti. 

Kodėl verta auginti apynius?

Ne paslaptis, kad skrandis yra viena jautriausių žmogaus kūno vietų ir bet kokie jo sutrikimai atneša itin daug nemalonių pojūčių. Taigi, reikėtų žinoti tai, kad apynys yra vienas iš tų augalų, kuris gali labai praversti sergant skrandžio uždegimu. Senovėje šis augalas taip pat buvo naudojamas ir tuomet, kai pakildavo kūno temperatūra.

Ne paslaptis ir tai, kad daugybė žmonių susiduria su stresu, tad ieško priemonių, kurios galėtų padėti nurimti, Gaila, tačiau ne visada yra pasirenkamos natūralios priemonės – dažnai pasirenkamos ir nenatūralios, o jos gali ne tik padėti, bet ir pakenkti. Taigi, svarbu pasakyti, kad natūralios priemonės yra kur kas geresnis pasirinkimas,  na, o, štai vonia su apynių nuoviru yra efektyvus,  o svarbiausia – natūralus pasirinkimas. Apynius taip pat verta naudoti ir tuomet, kai kamuoja nemiga. 

Kada reikia juos nuskinti?

Egzistuoja labai paprastas būdas patikrinti, ar apyniai jau yra sunokę ir tinkami skynimui. Tiesiog suspauskite apynio spurgą – jeigu ji atsities, tai reikš, kad augalas jau yra sunokės ir jį galima nuskinti.

Na, o, jei taip pat norite sužinoti, kaip sutvarkyti aplinką, tai užsukite į apželdinimo idėjos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top