Kokį namą statyti pigiausia?

Noras turėti savo namus, yra visiškai natūralus. Tačiau ne paslaptis ir tai, kad namo statybos yra vienas brangiausiai kainuojančių projektų gyvenime. Taigi, nieko keista, kad didelę dalį žmonių domina klausimas – o, koks gi namas yra pats pigiausias? Taigi, pabandykime atsakyti į šį daugeliui svarbų klausimą.

Moduliniai namai – net apie 40 proc. pigesni nei kitų namai

Jeigu jus domina klausimas apie tai, koks namas yra pigiausias, ypač dėmesį reikėtų atkreipti į modulinius namus. Jie svarbūs tuo, kad maždaug net 40 proc. yra pigesni nei kitų rūšių namai. Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu akcentuoti, kad būtent tokį namą galie kur kas greičiau pastatyti nei kitos rūšies namą. Taigi, belieka tik pridurti, kad, jeigu pasirinksite modulinį namą, tai ne tik sutaupysite labai daug pinigų, bet ir prireiks maždaug tik pusės metų, kad mintis apie nuosavus namus virstų realybe.

Įtakos turi ir plotas

Tačiau ir tai – dar ne viskas: svarbu pasakyti, kad įtakos turi ir plotas – kuo mažesnio ploto namelį pasirinksite, tuo mažesnės bus ir išlaidos. Beje, svarbu akcentuoti, kad dauguma žmonių galvoja, kad gyventi nedidelio ploto name yra nekomfortiška, tačiau tai – netiesa: svarbus ne plotas, o išplanavimas bei architektūriniai sprendimai. Jeigu jie bus tinkami, tai net ir nedilelio ploto name, bus galima gyventi ypač komfortiškai.

Taigi, kaip matyti, jei domina galimybė turėti namus, neišleidžiant daug pinigų, tai, visų pirma, reikėtų rinktis modulinį namą, kadangi būtent tokio tipo namai yra ženkliai pigesni.. Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu pasakyti, jog įtakos turi ir būsto plotas.
Na,o dar daugiau vertingų pastebėjimų galire rasti http://www.astramachinery.lt/namams/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top