Kiek kainuoja namo draudimas?

Namai – mūsų svajonė bei tvirtovė. Iš pradžių dedame itin daug pastangų bei skiriame daug laiko, kad tuos namus turėtumėte, o, kai jau juos turime tai tada, imame galvoti apie tai, kaip jais tinkamai pasirūpinti ir bent jau kiek įmanoma, kaip apsaugoti nuo galimų pavojų? N, o jų tikrai yra labai daug, pavyzdžiui, vagystės, gaisras ir t.t. Gera žinia ta, kad šiuo atveju tikra nesame vieni – egzistuoja ne viena priemonė, kurią galime pasirinkti, kad jaustumėmės ramiau bei saugiau. Vienas tokių pasirinkimų yra ir namo draudimas. Verta akcentuoti, jog jį pasirinkus, reguliariai bus mokamos įmokos, o, jei įvyktų nelaimė, būtų gaunama išmoka. Akivaizdu, nauda yra iš tiesų didelė, tad žmonės dažniausiai nekyla klausimo, ar verta įsigyti draudimą – žinoma, kad verta. Tačiau neretai susiduriama su kitu klausimu, pavyzdžiui,kiek tokia priemonė kainuoja? Verta akcentuoti, kad tikslių skaičių pasakyti neįmanoma, kadangi yra ne vienas veiksnys, nuo kurio priklauso namo draudimo kaina. Tačiau galime padaryti puikių dalykų – susipažinti ir aptarti veiksnius, nuo kurių priklauso namo draudimo kaina.

Objekto dydis

Ne paslaptis, jog vienas pagrindinių veiksnių yra objekto dydis. Taigi, svarbu žinoti, kad kuo didesnis bus namas, tuo daugiau teks mokėti ir už jo draudimą.

Išbaigtumo lygis

Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu atminti, jog įtakos turi ir namo išbaigtumo lygis. Kuo labiau jis bus ibaigtas, tuo daugiau reikės mokėti už draudimą.

Nuo kokių rizikų norima apdrausti?

Taip pat svarbus ir dar vienas dalykas – siekiant suprasti, kiek galėtų kainuoti namo draudimas, reikėtų sau atsakyti ir į dar vieną klausimą: nuo kokių rizikų norima apdrausti? Daugiau pastebėjimų rasite, jei užsuksite į http://www.astramachinery.lt/paslaugos/draudimas/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top