Kaip pastatyti šiltnamį?

Nuolat girdime apie tai kad turėtumėte valgyti kuo daugiau šviežių daržovių. Tačiau dar svarbu yra ir ta, kad tos daržovės būtų labai palankios mūsų sveikatai. Na, o vienas iš būdų tai padaryti – pradėti daržoves auginti patiems. Ne paslaptis ir tai, kad nemažai daliai daržovių reikia itin palankių sąlygų, be to, neretai norisi derliumi mėgautis pradėti kuo anksčiau. Taigi, belieka tik pridurti, kad yra itin puikus pasirinkimas, kuris sujungia šiuos du dalykus – užtikrina labai palankias sąlygas daržovėms bei leidžia anksčiau pradėti mėgautis derliumi. Tai – šiltnamis. Taigi, belieka tik atsakyti į klausimą, kaip jį pastatyti?

Dar prieš pradedant šiltnamio statymo darbus, verta pasakyti, kad yra pora dalykų, kuriuos turite pagalvoti bei padaryti. Pirma, jūs turite gerai apgalvoti, kokio dydžio statinys jums yra reikalingas. Surasti atsakymą į šį klausimą bus kur kas paprasčiau, jei nuspręsite, kiek ir kokių daržovių norite auginti. Bet ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu pasakyti, kad turite parinkti kuo tinkamesnę vietą šiam statiniui, pavyzdžiui, ten, kur jo nepasiektų dideli vėjo gūsiai. Taip pat svarbu atminti ir tai, kad geriausia statyti šiltnamį ten, kur saulei kylant ir leidžiantis šviesos neužstotų medžiai ar pastatai.

Jei norite, kad darbai vyktų sklandžiai bei greitai, tai bene geriausiu atveju taps surenkamas šiltnamis – tokį pastatysite vos per vieną dieną, be to, kartu gausite ir instrukciją. Žinoma, visada galite rinktis ir kitą variantą – pradėti nuo to, kad kiekvienas šiltnamiui reikalingas elementas bus parinktas jūsų pačių. Visgi, tai pareikalaus daugiau laiko bei energijos. Na, o dar daugiau informacijos apie sodą, daržą ir kitomis temomis galite rasti http://www.4in.lt/namai/siltnamiai/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top