Nekilnojamojo turto vidutinė rinkos kaina ir kaip ją nustatyti?

Nekilnojamojo turto vidutinė rinkos kaina ir kaip ją nustatyti?

Kiekvienais metais yra parduodamos dešimtys tūkstančių būstų. Na, o visus juos parduodančius žmones, vienija tie patys klausimai, iš kurių svarbiausias – nekilnojamojo turto vidutinė rinkos vertė. Tad, kas tai ir kaip tai nustatoma?
Tai – tą pačią pagrindinę tikslinę naudojimo paskirtį turinčių nekilnojamojo turto objektų vertė, atspindinti nekilnojamojo turto vidutinę rinkos kainą nagrinėjamoje teritorijoje. Nekilnojamojo turto vidutinė rinkos vertė yra nustatoma masinio vertinimo būdu panaudojant Lietuvos Respublikos turto ir verslo vertinimo pagrindų įstatyme numatytus turto vertinimo metodus.
Tad, kaip sužinoti, kokios pinigų sumos būtų galima tikėtis už norimą parduoti būstą? Viskas labai paprasta – jei tik turite kelias minutes laisvo laiko, kompiuterį bei interneto ryšį, tai net neišeidami iš namų galime sužinoti, kokia yra jūsų NT vertė pagal unikalų numerį. Tiesiog sužinokite, koks yra NT unikalus numeris (tai galima padaryti įvedus NT adresą), o pagal jį – Registrų centro internetinėje svetainėje sužinoma ir mokestinė vertė.
Tačiau ir tai dar ne viskas – visuomet galite kreiptis ir į NT agentūrą, kad būtų nustatyta jūsų buto, namo ar kito norimo parduoti, objekto vertė. NT vertinimas yra išsamus ir nuodugnus, labai dažnas procesas nekilnojamojo turto rinkoje. Tad, jei reikalingas NT vertinimas, verta kreiptis į https://www.untu.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top