Roboto-siurblio valdymas: kokie galimi variantai?

Buities darbus palengvinantys prietaisai itin populiarūs. Vienai iš tokių – robotai – dulkių siurbliai. Juos valdyti galite ne tik įprastai – mygtukais, tačiau ir naudodamiesi išmaniaisiais prietaisais.

Programėlė
Šiandieninės technologijos neaplenkia ir šio sektoriaus, tad nenustebkite, jei savo siurblį-robotą galėsite valdyti išmaniuoju įrenginiu, parsisiuntę specialiai tam skirtą programėlę. O šis būdas neabejotinai yra pats patogiausias bei suteikiantis itin daug galimybių. Į išmanųjį įrenginį parsisiųsta programėlė yra skirta prietaisui kontroliuoti bei jį valdyti.
Programėlės galimybės priklauso nuo konkretaus siurblio modelio ir jo funkcijų paletės, tačiau paprastai naudojantis programėle galima prietaisą įjungti ir išjungti, taip pat jį sustabdyti nebaigus valymo programos. Naudodamiesi programėle lengvai pakeisite siurbimo ir / ar valymo režimą, negana to, galėsite pažymėti zonas, kurių nereikia siurbti arba kurias, atvirkščiai, reikėtų valyti papildomai. Programėle patogiai sudarysite žemėlapį siurbliui ir kontroliuosite jo darbą. Tokioje programėlėje lengva sekti ir siurblio filtrų bei kitų elementų būklę. Tai neabejotinai daugiausia komforto suteikiantis siurblio-roboto valdymo būdas.

Rankinis valdymas
Tai – visiška valdymo naudojantis išmaniosiomis technologijomis priešingybė. Rankiniu būdu valdomą įrenginį kontroliuosite tik naudodami ant jo korpuso esančius įjungimo / išjungimo bei kitus mygtukus. Toks variantas pasiteisins, jei siurblį norite įsigyti pigiau, taip pat jei neturite didelių poreikių.

Su pulteliu
Tai tarsi tarpinis variantas tarp rankinio valdymo ir valdymo programėle. Siurbliai su pulteliu ypač pasiteisina tiems asmenims, kurie nori daugiau komforto, tačiau nesinaudoja išmaniaisiais įrenginiais. Valdydami nuotoliniu būdu naudojant pultelį galėsite per atstumą įjungti ar išjungti prietaisą, keisti jo darbo režimą ir pan. Tai gana komfortiškas būdas, nes siurblį robotą kontroliuosite patogiai įsitaisę ant sofos ar neatitrūkdami nuo kitų tuo metu atliekamų veiklų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top