KAIP VYKDOMOS NAMŲ VALDŲ IR ĮMONIŲ BIURŲ, KITOS PASKIRTIES PATALPŲ VALYMO PASLAUGOS?

Jeigu įstaiga ar įmonė nėra didelė, joje išlaikyti valytojos etatą finansiškai tikrai yra nenaudinga, o gyventi švariai vis dėlto norisi – ne bėda. Ne bėda ir tada, jeigu namuose pribrendo reikalas atlikti generalinį švarinimą. Abiem atvejais galima pasamdyti valymo paslaugas teikiančių įmonių pajėgas, kurios nepriekaištingai atlieka visus jūsų nurodytus švaros palaikymo darbus. O pasirinkti norimą valymo paslaugos teikėją jums mielai padės internetinė agentūra: Paslaugos24.lt.

Kokių taisyklių laikosi valymo paslaugas teikiančių įmonių personalas?

Valymo paslaugas teikiančių įmonių personalas yra siunčiamas valyti ne tik biurų, bankų, verslo centrų patalpas ir sanitarinius jų mazgus, bet ir privačių namų valdas. Valytojų brigados atvyksta dirbti klientui patogiu laiku, įsiklauso į jo pageidavimus, laikosi jo nurodytos tvarkos.

Privataus namo tvarkymas gali būti užsakomas nuolat arba kaip vienkartinė paslauga. Jei su privačios valdos savininku sudaroma ilgalaikė sutartis, pirmasis aptarnavimas vyksta, laikantis generalinio tvarkymo sąlygų, o paskui darbai vykdomi kasdienio valymo ritmu. Kokiu dažnumu valyti namus su kiekvienu užsakovu aptariama individualiai.

Kuo pasižymi generalinio namų tvarkymo paslauga?

Generalinis tvarkymas nuo kasdieninio valymo skiriasi atliekamų darbų apimtimi. Pavyzdžiui, šio tvarkymo metu nuo horizontalių paviršių valomos dulkės, valomos grindys, veidrodžiai, kiliminės dangos siurbiamos sausuoju būdu. Į valymo darbų sąrašą įeina santechninės įrangos nukalkinimas ir dezinfekavimas, gartraukio paviršiaus valymas, stalviršių ir kitų virtuvės paviršių šveitimas, langų, šviestuvų nuvalymas, dėmių nuo įvairių sienų paviršių pašalinimas ir kt.

Kaip vykdoma biurų tvarkymo paslauga?

Kaip ir privačių namų, taip ir biurų tvarkymas gali būti užsakomas kaip vienkartinė, arba kaip nuolatinė paslauga. Biuro tvarkymo dažnumas yra nustatomas, laikantis užsakovo pageidavimų. O vienkartinis generalinis tvarkymas gali būti vykdomas vieną kartą per metus. Tačiau jei to prašo klientas, tokį tvarkymą galima pakartoti ir kas pusmetį ar ketvirtį.

Samdomos valymo įmonės teikia ir tekstilinių baldų bei kilimų plovimo paslaugas. Įprastai tokių baldų ir kilimų paviršius po valymo procedūros kurį laiką būna lengvai sudrėkęs, tačiau per dieną išdžiūsta.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top