protingas namas

Protingas namas – funkcijų esą aibė, o puikiausia yra tai, kad visos šios yra pravarčios!

Stebint rinką, galima išvysti, kad įvairiausių naujovių atsiranda ne dienomis, o valandomis, jeigu būtų galima taip teigti – tiesą sakant, itin džiugu, kad kiekvieną kartą apsilankius rinkoje galima išvysti vis daugiau ir daugiau pravarčių, universalių pasiūlymų, kurie natūraliai skatina piliečius, motyvuoja šiuos pasinaudoti vis puikesnėmis ir, kaip buvome užsiminę, funkcionalesnėmis paslaugomis. Tiesą sakant, būtų galima taip pat pastebėti ir tai, kad tokios situacijos atsiranda vien tik dėl konkurencijos – kompanijos tarpusavyje siekia išsiskirti, todėl natūralu, kad yra diegiami funkcionalesni produktai, siekiama, kad būtų galima suteikti, kaip tik įmanoma daugiau naudos vartotojui.
Tarkime, kad ir tokios paslaugos, kaip tai pavyzdžiui protingas namas, iki šiol mūsų rinkoje buvo ganėtinai sunkiai įsivaizduojamos, o jeigu ir būdavo atliekami tokie sprendimai, dažniausiai juos siedavo su užsienio kompanijomis, pagal individualias užklausas. Kad ir kaip ten bebūtų, kaip ir buvome užsiminę, situacija tikrai, kad uoliai pasikeitė, o dėl to galėtume būti naudingi niekam kitam, kaip tik įvardytai konkurencijai bei bendrovių siekiamybei išsiskirti, užsidirbti. Šiandieną itin trumpai norėtume paaiškinti, kuo gi tas protingas namas galėtų būti pravartus, išskirtinis ir naudingas asmenims.
Realiai žiūrint, kaip ir reikėtų pradėti nuo tos minties, kad protingas namas, kaip galutinis rezultatas, dažniausiai yra siejamas su įvairiausiomis funkcijomis, papildomomis paslaugomis, kaip tai pavyzdžiui galimybė pultelio dėka valdyti užuolaidas, žaliuzės – kitaip tariant, šviesos pralaidumą. Be viso to, įmanomos ir tokios funkcijos, kurios pultelio dėka galėtų užverti, užsandarinti langus, duris, kurios paviešintų, ar yra atvirų plyšių namuose ir panašiai – kaip ir buvome užsiminę, viskas remiasi į tai, kokie yra pačio vartotojo norai, kaip jis siekia išpildyti atitinkamus padarinius ir kokių paslaugų jam konkrečiai reikia.
Tokios funkcijos, kaip protingas namas, be jokių abejonių, yra rytojus šiandienoje, jeigu būtų galima taip teigti, tad jeigu norite išskirtinių namų, o be viso to ir ženkliai patogesnių, tikrai, kad turėtumėte pagalvoti apie tokių galimybių įkurdinimą, tokių rezultatų įdiegimą.

Scroll to Top