Tiltiniai kranai gamybinei patalpai

Jei ieškote sprendimo, kuris pakeistų darbo spartą ir galimybes, tuomet vertėtų pasvarstyti apie tiltinius kranus. Šių įrenginių keliamoji galia gali būti pakankamai didelė, kad perkeltų didžiausius krovinius. Įrengus krano tvirtinimus, ant esamos platformos galima naudoti keletą keltuvų, pagal poreikį.

Dėl savo konstrukcijos šie kranai gali būti įrengiami taip, kad kranas pasieks kiekvieną patalpos plotelį, tad nereikės pergyventi planuojant krovinių išsidėstymą. Įsivaizduokite kaip gerai. Bet kuris objektas, esantis gamybos patalpoje gali būti perkeltas į bet kurią kitą vietą. Žinoma, jeigu reikia, tuo pačiu būdu galima ir perkelti krovinius iš ar į transporto priemones.

Kranas gali būti montuojamas prie jau esamų pastato konstrukcijų kuo aukščiau lubų, kad būtų išnaudotas visas aukštis. Vienose patalpose yra svarbu išnaudoti visą erdvę, kad nebūtų ribojami keliamų objektų matmenys ar pakėlimo aukštis. Tokiu atveju tiltiniai kranai puikiai tinka, nes yra sukurti taip, kad išnaudotų visą esamą erdvę.

Jei ieškote keltuvo spendimo gamybinei patalpai, tiltiniai kranai yra vienas universaliausių pasirinkimų. Įsirengus šio tipo kraną nereikės galvoti apie įrangos perdarymą ar papildomų keltuvų įsigijimą, nes jų naudojimo paskirtis labai universali.

Scroll to Top