Apsaugos sistemų gausa – didesniam saugumui ir privatumui užtikrinti

Saugos tarnyba „Ekskomisarų biuras“ – patikimas partneris, padedantis išspręsti praktiškai visus klausimus, susijusius su patalpų bei teritorijų apsauga, įvairaus pobūdžio apsaugos sistemų įrengimu ir t. t. Ilgametė patirtis šioje srityje, modernūs ir šių dienų realijas atitinkantys sprendimai, greitai reaguojanti bei itin profesionali specialistų komanda yra viskas ko reikia, kad Jūs gautumėte profesionalias ir patikimas paslaugas bei geriausius saugos sprendimus savo individualiems projektams apsaugoti.

Signalizacijos sistemos – patikimas objektų apsaugos metodas

Būtų galima lažintis, kad prakalbus apie apsaugos sistemas, pirma mintis, atėjusi į galvą, būtų susijusi su signalizacija ir signalizacijų sistemomis. Signalizacijos sistemos įprastai yra skirstomos į laidines ir į belaides. Pastarosios dažniausiai yra pasirenkamos tada, kai siekiama apsaugoti patalpas, kuriose jau yra atliktas remontas ir nėra galimybės arba noro tiesti laidų, kurie yra būtini laidinėms signalizacijų sistemoms. Pažymėtina, kad signalizacijos sistemas galima įdiegti bet kokio dydžio gyvenamosiose, gamybinėse, komercinėse ar kitose patalpose.

Vaizdo kamerų sistemos – patikimai ir įvairiapusei apsaugai

Aukščiausius standartus atitinkančios vaizdo kamerų sistemos būna įvairios. Galite rinktis vaizdo stebėjimo sprendimus, labiausiai atitinkančius Jūsų poreikius bei lūkesčius: nuo paprastesnių iki itin išmanių bei modernių.

Vienas moderniausių šiuo metu rinkoje esančių vaizdo stebėjimo sprendimų yra žinoma Video Smart pavadinimu. Vaizdo stebėjimas, pasitelkiant šią vaizdo kamerų sistemą, yra vykdomas, panaudojant vaizdo analitikos programinę įrangą bei pažangius vaizdo analizės modulius, skirtus objektų identifikavimui, įsibrovimo aptikimams, veidų atpažinimui ir kt. Ši vaizdo stebėjimo sistema idealiai tinka ten, kur neįmanoma įdiegti įprastų vaizdo stebėjimo sistemų, ir ten, kur projekto specifika reikalauja netradicinių sprendimų.

Po pavadinimu Video Patrol slepiasi apsaugos paslauga, kuri pelnytai gali būti prilyginama fizinei saugai, kai apsaugos darbuotojas periodiškai virtualiai „patruliuoja“ numatytoje teritorijoje, pasitelkdamas vaizdo kameras. Pažymėtina, kad virtualiai „patruliuodamas“ Apsaugos tarnybos specialistas ne tik  gauna konkrečias instrukcijas turėdamas visą reikalingą informaciją apie patruliuojamą objektą, bet ir per nuotolį gali valdyti teritorijoje esančius vartus, duris, apšvietimą ir pan.

Perimetro apsauga su vaizdo stebėjimu arba Video Alarm – tai kombinuotas ir patikimas teritorijos apsaugos sprendimas, kai kartu naudojama perimetro signalizacija bei vaizdo kameros užtikrina ne tik patikimą apsaugą, bet ir padeda pakankamai lengvai „išfiltruoti“ netikrus pavojaus signalus.

Visos minėtos vaizdo stebėjimo paslaugos „atleidžia“ Jus nuo prievolės pačiam stebėti savo teritoriją. Už Jus tai atlieka kvalifikuoti apsaugos tarnybos operatoriai, kurie, esant reikalui, išsiunčia ir greitojo reagavimo ekipažus. Žinoma, jeigu norite pats stebėti savo aplinką, galite pasirinkti vaizdo stebėjimo sprendimą pavadinimu „Stebėk pats“.

Gaisro apsaugos sistemos – tobula prevencija

Gaisro apsaugos sistemos gali ne tik įspėti apie gaisrą, bet ir patikimai aptikti gaisro židinius. Šios sistemos taip pat „geba“ įjungti patalpose esančias gesinimo priemones, išjungti vėdinimo sistemas ir t. t.

Įėjimo kontrolės sistemos didesniam privatumui

Įėjimo kontrolės sistemos – itin racionalus pasirinkimas biurams, kuriuose apsilanko daug žmonių ir kuriuose norima užtikrinti, kad į tam tikras patalpas būtų įleidžiami tik tam tikri asmenys arba asmenys, atitinkantys tam tikrus kriterijus, kurie gali būti generuojami individualiai.

Kam patikėti apsaugos sistemų įrengimą?

Apsaugos sistemų įrengimas reikalauja specifinių žinių, todėl norint, kad apsaugos sistema veiktų efektyviai bei būtų galima ja pasitikėti, apsaugos sistemos įrengimą, nesvarbu ar tai būtų signalizacijos sistemos, vaizdo kamerų sistemos, gaisro signalizacijos sistemos ar įėjimo kontrolės sistemos, derėtų patikėti šios srities specialistams, t. y., Saugos tarnybai.

Scroll to Top